Тактилна кутия

Код: 102328

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 17.97/month

Описание

Идеална игра за развитие на тактилните възприятия, формиране на числови представи и за изучаване на геометричните форми. Децата наистина придобиват усещане за нещата! Играта е много подходяща и за обогатяване на речника.

Предложения за игра: Разнообразни тактилни игри за идентификация и откриване на съвпадения, съобразени с възможностите на децата. Изберете един от 6-те комплекта и подредете плочките в 6 двойки. Поставете по една плочка от всяка двойка в капака на кутията. Обърнете капака обратно така, че детето да не вижда плочките. Нека опипа скритите плочки и се опита да подреди останалите така, че да им съответстват. Самоконтрол: Детето може просто да обърне капака и да види правилното подреждане. За да направите играта по-интересна, смесете плочки от различни комплекти. Ако разполагате с повече тактилни кутии, може да направите конкурс за най-бързо подреждане на плочки! Правилата са гъвкави и може да ги определяте преди началото на играта.

Съдържание / материали / размери: 6 комплекта тактилни плочки с по 6 двойки еднакви плочки в комплект. Размер на плочките: 6×4 см. Опаковка – дървена кутия от букова дървесина с лаково покритие с размери 10х28,5х10 см

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Тактилна кутия”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани