Кутия с топки от различни материали

Код: 102326

В наличност

Описание

Продуктът е с награда Spiel Gut за висока образователна стойност, отлична изработка и дизайн.

Съдържание / материали / размери: 7 двойки еднакви топки, изработени от различни материали, напр. дърво, филц, камък, стъкло, гума. Съхраняват се в дървена кутия от бук с вътрешни отделения и плъзгащ се капак от плексиглас.

Сфери на въздействие: Идеален начин за насърчаване на тактилното мануално възприятие и речевото изразяване. Всяка двойка топки притежава типични характеристики, които трябва да се назовават. Размер на топките – 4 см в диаметър. Големината им е идеална за малките ръчички и предразполага детето психологически. Не случайно малките деца обичат да заспиват с топки в ръце.

Игри за сетивно възприятие: Различните материали имат различни характеристики. Задръжте топката в ръцете си достатъчно дълго, за да може да ги прецените. Сравнявайте и противопоставяйте топките по теглото, текстура, температура на повърхността и резонанс. За по-силни усещания можете да сложите превръзка на очите или просто да ги затворите.

Игри за тактилно възприятие: Дейностите могат да се променят според способностите на играча. Топките са подходящи за индивидуална игра или за работа в малка група. Скрийте по една топка от седемте двойки в непрозрачни тактилни торбички. Изберете една от останалите топки и опитайте да намерите другарчето й само чрез опипване на топките в торбичките. За целта може да използвате продукт № 102325.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Кутия с топки от различни материали”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани