Супер Чюи Тюб зелена – дъвкалка

Код: CHT124

В наличност

Описание

Дъвкателна тръбичка Super Chewy Tubes с гладка повърхност. 

Удобна дръжка, подходяща за малки ръчички. 

Диаметър на дъвкателната част – 20 мм

Дъвкателните тръбички Chewy Tubes са иновативно средство за стимулиране и развитие на оралната моторика. Проектирани са да осигурят дъвкателна повърхност, различна от храна, с която да се тренират движенията на челюстта и уменията за отхапване и дъвкане. Изработени са от безопасен, нетоксичен материал, който не съдържа латекс, олово, ПВЦ или фталати.

Употреба

Super Chewy Tubes се състои от две части – D-образна дръжка и дълга тръбичка за захапване. Дългата тръбичка се поставя странично в устата, така че пациентът да може да я захапва с кътниците или венците. Super Chewy Tubes не са предназначени за трениране на захапката с предните зъби.

Предназначение

Дъвкателните тръбички Chewy Tubes са предназначени за деца и възрастни, които имат затруднения при отхапване и дъвкане.

Издръжливост

Chewy Tubes издържат на хиляди дъвкания. Въпреки това се препоръчва тръбичките да бъдат оглеждани преди всяка употреба и да бъдат подменяни с нови, ако се забелязват видими следи от износване.

NB! Chewy Tubes не са подходящи за деца на възраст под 7 месеца и за хора с нарушения на темпоромандибуларната става! Chewy Tubes трябва винаги да се използват под наблюдението на възрастен / терапевт. Това важи особено за децата с аутизъм.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Супер Чюи Тюб зелена – дъвкалка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани