Малка пясъчна табла с ръководство ENG

Код: 103004

В наличност

Описание

Комплект от Малка пясъчна табла и книгата ‘Write it in the Sand’

Съдържание / материали / размери: Таблата е с рамка от масивна букова дървесина и безопасно стъклено дъно. Включва още 500 гр. фин кварцов пясък и 1 приставка за изглаждане на пясъка

Размери: 37х27х5 см

Книгата ‘Write it in the Sand’ е чудесно практическо ръководство за пясъчна терапия. Включва много съвети, предложения за игра и информация, базирани на основните образователни принципи на Монтесори и Щайнер. Тази книга е ценен ресурс за всички възпитатели и терапевти. 80 страници, 21х24 см, издание с твърди корици на английски език.

Автор: Мариеле Зайц

Сфери на въздействие: Продуктът е създаден в съответствие с методиката на Мария Монтесори. Пясъчната табла е чудесно средство за релаксация и развиване на уменията, предшестващи писането. Идеална е за развиване на концентрацията, креативността, координацията око-ръка и основните умения за определяне на посоките ляво/дясно.

Предложения за игра: Упражнявайте рисуване с плавни движения върху пясъка. Украсявайте рисунките с различни предмети като мъниста например. За допълнителен специален ефект поставете цветна хартия, фолио или светещ LED панел под стъкленото дъно на таблата и ще получите интересен фон на рисунките. Поставете кърпа под таблата, за да съберете разпиления пясък по време на игра.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Малка пясъчна табла с ръководство ENG”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани