Пясъчна табла за игра – малка

Код: 102202

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 5.63/month

Описание

Съдържание / материали / размери: Пясъчната табла S е по-малка версия на продукт 102201. Таблата е с рамка от масивна букова дървесина и безопасно стъклено дъно. Включва още 500 гр. фин кварцов пясък и 1 приставка за изглаждане на пясъка

Размери: 37х27х5 см

Сфери на въздействие: Продуктът е създаден в съответствие с методиката на Мария Монтесори. Пясъчната табла е чудесно средство за релаксация и развиване на уменията, предшестващи писането. Идеална е за развиване на концентрацията, креативността, координацията око-ръка и основните умения за определяне на посоките ляво/дясно.

Предложения за игра: Упражнявайте рисуване с плавни движения върху пясъка. Украсявайте рисунките с различни предмети като мъниста например. За допълнителен специален ефект поставете цветна хартия, фолио или светещ LED панел под стъкленото дъно на таблата и ще получите интересен фон на рисунките. Поставете кърпа под таблата, за да съберете разпиления пясък по време на игра.

Особености: Стъкленото дъно е нечупливо. За да избегнете надраскване на дъното, използвайте фин кварцов пясък (102316). Таблите са стифиращи се за лесно съхранение.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Пясъчна табла за игра – малка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани