Хитър ход – настолна STEM игра

Код: 103318

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 8.13/month

Описание

Показанията на щурото зарче определят кой елемент трябва да се постави в рамката. Малко по малко игралното поле се запълва. Започва да става по-трудно, защото трябва да се намери правилната позиция на всеки елемент, така че да няма празни позиции между тях на таблата. Обратната страна на игралната табла предлага друг вариант на играта, в който малките топки първоначално трябва да се подредят според приложените модели. След това те трябва да бъдат придвижвани по полето. При всеки ход се получават нови конфигурации между топките, което прави играта особено интересна. 

Сфери на въздействие: Играта развива визуалните възприятия, пространствената ориентация, концентрацията, играта в група и спазването на ред. Докато играта, децата се запознават с базови математически понятия, които ще са им нужни в бъдеще. Подходяща е за индивидуални и групови занимания. 

Съдържание / материали: 1 двулицева игрална табла от дърво, 1 щуро зарче от пластмаса, 16 дървени топки (8 сини и 8 червени), 52 елемента от дърво, подробно ръководство с шаблони, дървена кутия с капак

Размери: 
Топки – Ø 3 см
Зарче – 4,5 см
Кутия – 23х23х8,5 см

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Хитър ход – настолна STEM игра”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани