Детско дървено судоку с цветни камъни 6х6

Код: 190030

Налично за предварителни продажби

Купи сtbi bank logo
48 for 3.75/month

Описание

Брой играчи: 1-3 
Съдържание / материали / размери: Дървена рамка 24х24 см, разграфена основа, дървени блокчета с пластмасови скъпоценни камъни. 
Сфери на въздействие: Дори тригодишните деца обичат да играят с блестящите блокчета Sudoky, като правят различни фигури и модели с тях, подреждат ги в редички или в разграфените квадрати на игралната табла. Играта развива концентрацията, търпението, мисленето, разпознаването на цветовете и визуалното възприятие (пространственото отношение между преден и заден план). 
Предложения за игра: Поставете разграфената основа в дървената рамка. Основата е разделена на малки клетки с размери 3х2 квадратчета. Обърнете дървените блокчета с камъните надолу и ги разбъркайте преди началото на играта. Всеки играч взима по едно от блокчета, обръща го и го поставя в някое от празните квадратчета на една клетка. Целта е да я запълни възможно най-бързо. Не е позволено камъни с един и същи цвят да се появят в една клетка от 3х2 квадратчета. Всеки цвят може да се появява само веднъж във всеки вертикален или хоризонтален ред на клетка.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Детско дървено судоку с цветни камъни 6х6”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани