Дар от сърце – компютърна образователна игра

Код: 1013

В наличност

Описание

‘Дар от сърце’ е компютърна образователна игра за деца в предучилищна възраст и първи клас. Продуктът е изграден на основата на едноименната българската народна приказка. Историята е представена с илюстрации, анимация и майсторско актьорско озвучаване. От въведението в приказката се преминава към забавни предизвикателства. Под формата на игри се търсят отговори на въпроси по български език, математика и роден край от учебния материал за първи клас.

Как протича играта:

Децата слушат разказвача и прелистват илюстрациите. Неусетно заедно с главния анимационен герой те се пренасят във фермата на един добър старец.
Тук ги очакват четиринадесет различни поръчения. Децата играят и се забавляват, докато търсят отговори на въпроси по български език, математика и роден край от учебния материал за първи клас. Анимационните герои от екрана реагират със звук, реплики и движение. Всеки успех на децата се отбелязва с награда.

Докато печелят награди, децата постепенно отключват нови епизоди от продължението на приказката. В края на приключението те виждат какъв е най-ценният дар за всеки човек. Това е всичко, дадено с любов, това са знанията, усвоени с усърдие, приятелството, спечелено с доверие, а именно – Дар от сърце.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Дар от сърце – компютърна образователна игра”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани