Звукова люлка със струни

Код: 701255

Налично за предварителни продажби

Описание

Люлка със струни е инструмент, който съчетава музика и релаксация в едно. Детето може да лежи или да седи в него и да усеща звуците с цялото си тяло. От двете страни на полуцилиндричния корпус има по 18 струни, които могат да звучат моно, но и стерео. Дъното на люлка е един вид камерна зала и защитена среда в едно. Тук вибрациите на струните са най-интензивни. Все едно да седите в арфа и да усещате мелодията с цялото си тяло. Усещането може да се определи като ‘звуков масаж’. Нежното люлеене на люлката допринася за пълната релаксация и има положителен ефект върху психиката!
Люлката е много лесна за употреба. С едно леко движение на пръстите извличате красиви звуци. Разбира се, може да свирите и цели мелодии. Люлката може да се използва от всеки. Благодарение на страничните отвори, наподобяващи ухо, децата могат да свирят сами, докато са в люлката. Подходяща е за терапевтични центрове, рехабилитационни клиники, детски градини и училища.

Материали: ръчна изработка от селектирана масивна дървесина – бук, бреза, ясен

Размери: 130хØ76 см

Препоръчително! Понякога използването на Люлка със струни от деца с умствено изоставане води до някои нежелани реакции. За да се избегне това (освен ако не е предписано от специалист), може да поставите в люлката допълнителна подложка, на която детето да легне. За целта разработихме специален дюшек (701257) с пълнеж от сушени треви и билки, който абсорбира по-силните вибрации, осигурява повече комфорт при лежане, а ароматът допринася за отпускането. Доставя се с калъф, който може да се пере при 30°С. 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Звукова люлка със струни”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани