Животни – образователни карти

Код: BG3058

В наличност

Описание

Комплектът включва 144 карти с реалистични изображения на животни и тяхното описание, легенда с мини изображения, както и памучна торбичка за съхранение.
Едно от основните предимства на игровия материал е реалистичното представяне на животните. Реалните изображения на животни ще помогнат на детето да ги разпознава, да види истинските им характеристики, без да настава объркване защо зайчето не е розово като в анимационните филми.

На гърба на всяка карта е дадено достъпно описание на конкретното животно, неговите навици, местообитание и любопитни факти. Целта е детето да изгради цялостна представа за него.

Легендата с имена превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси.
Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има взаимодействие, в което родителят или специалистът да участва активно.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Животни – образователни карти”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани