Триъгълна дървена катерушка малка – съоръжение за игра на закрито

Код: 102050

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 11.09/month

Описание

Здрава катерушка със стъпала от двете страни на рамката. Катерушката има кръгли (3 см Ø) стъпала от бук и основа за по-голяма стабилност. Използвайте индивидуално за катерене или в комбинация с други катерушки и кубове за игра от серията. Катерушката може да се използва и като основа за балансиращата дъска / пързалка (продукт 102090) от същата серия.
Материал: шперплат бреза с дебелина 1,5 см
Външни размери: 40х46хВ41 см
Цветове: естествен дървесен + допълнителни (червено, жълто, тъмно зелено, светло зелено, синьо, турско синьо, лилаво и оранжево)
За серията
В серията са включени 5 различни куба, 2 катерушки, малка платформа и балансираща дъска. Отделните елементи са леки и лесни за пренасяне дори от малки деца. Модулният характер на серията насърчава активната игра. Всички модули могат да се използват поотделно или в рзлични комбинации. С кубовете може да се направи вълнуващ лабиринт, през който децата да пълзят. Балансиращата дъска се превръща в идеална пързалка или пътека между 2 катерушки. Композициите могат да се допълнят с шалове и въжета за стимулиране на тактилните възприятия. Отраженията и цветните ефекти от огледалата пък стимулират визуалните възприятия.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Триъгълна дървена катерушка малка – съоръжение за игра на закрито”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани