Терапевтична дъвкалка за молив твърда

Код: ARK209

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.69/month

Описание

Дъвкалките за молив за безопасна алтернатива за всички, които изпитват нужда да дъвчат капачката на химикала или гумичката на молива като средство за орална сензо-моторна стимулация. Дъвкането може да бъде много ефективен начин за самоуспокоение, саморегулация на поведението и концентриране на вниманието, ето защо тези дъвчащи инструменти се превръщат в дискретни помощници при писане и учене. Освен това те придават допълнителна тежест на молива / химикала, което пък подобрява усещанията на ръката, оттук и контрола при изпълнение на графична дейност.

Размери: Ø1,3х7 см

Цвят: синьо-зелен (подходящ за лица с по-изразена нужда от дъвкане и хапане).Силно се препоръчва за лица, които имат аутизъм, нужда от сензорна стимулация, тревожност, хиперактивност с дефицит на внимание и т.н. и за всеки (без ограничение на възрастта), който изпитва необходимост от дъвкане. 

Материали: изработено в САЩ от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. 

Внимание! Този продукт не е играчка. Предназначен е за лица над 6-7-годишна възраст. Макар че е изработена от здрави, медицински материали, дъвкалката може да се повреди. Някои потребители (особено тези със силен рефлекс на захапване) може да успеят да я повредят. Издръжливостта зависи от степента на оралните сензорни нужди и от други променливи фактори (тревожност, стрес и др.). Следете за целостта на дъвкалката и подменете с нова при белези на износване и закъсване. 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Терапевтична дъвкалка за молив твърда”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани