Свирка флейта ARK – жълта

Код: ARK612

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.47/month

Описание

Свирката флейта на ARK е лесна за използване и изисква минимални дихателни усилия за възпроизвеждане на звук. Отличава се с тънък и плосък мундщук за упражняване на устните, плоска долна част за стабилно поставяне върху устните и широко цилиндрично тяло, което е лесно за почистване.

Тази устойчива на продължителна употреба, висококачествена свирка флейта е отлично допълнение при провеждането на орално-моторна и артикулационна терапия, не само заради положителния ефект от използването й, но и заради предоставянето на обратна слухова връзка, която помага на потребителя да бъде активно ангажиран и повишава мотивацията му.

Различните видове свирки са традиционни инструменти за всяка орално-моторна и артикулационна терапия, тъй като подобряват функциите на челюстта, устните и езика. Те са безценен помощник в процеса на изграждане на орално-моторни умения (например затваряне на устните, прибиране на езика и издуване на бузите), както и на дихателни умения (например контрол на дишането и произвеждане на продължителна издишна струя въздух). 

Материали: изработено в САЩ от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс.
Размери:
на тялото: дължина – 14,6 см, диаметър – 1,9 см
на мундщука: дължина – 0,64 см, широчина – 1,6 см
Почистване: позволява слагане в съдомиялна машина (без цикъл на сушене или добавена топлина)
Съдържание: 1 бр. свирка флейта

Важно! Този терапевтичен инструмент трябва да се използва под наблюдение от възрастно лице през цялото време!

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Свирка флейта ARK – жълта”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани