Строителство по сенки – дървен 3D строител

Код: 102753

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 12.19/month

Описание

Играта е отличена с награда Spiel Gut за висока образователна стойност, отлична изработка и дизайн.

Съдържание / материали / размери: 20 кубчета (дължина на страната 4 см), 4 дълги правоъгълни блокчета, 4 къси правоъгълни блокчета, 6 равностранни триъгълника, 4 равнобедрени триъгълника, 20 ламинирани карти с модели, 1 празна карта за създаване на собствен модел, 1 триещ се маркер, 2 пластмасови листа, 2 клипс щипки за закрепване на картите. Съхранява се в дървена кутия с плъзгащ се капак (31,5×23,5×12,5 см).

Сфери на въздействие: За да бъдете успешен архитект, имате нужда от добро въображение, умения за планиране и организиране плюс стабилна ръка.

Предложения за игра: Като с магия оригиналната сграда в играта е изчезнала и само останалите очертания показват какво е имало тук преди. Опитайте се да построите сградата отново, като се ръководите само по сенките! Нарисуваните върху картите очертания са в същия мащаб като действителната сграда, така че архитектът може лесно да проверява как върви строителството. Всички карти са степенувани по трудност и имат лесни за следване инструкции. Използвайте празната карта, за да направите модел на собствена сграда! 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Строителство по сенки – дървен 3D строител”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани