Работни карти с главни букви

Код: BG3076

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.41/month

Описание

Комплектът се състои от 32 работни карти, предназначени за работа с блокчетата с главни и малки букви на кирилица. Картите са цветни и двулицеви, формат А5, разделени в четири групи.С помощта на шестте карти с жълт кант децата ще изградят представа за изображението на всяка буква и ще развият умения да откриват нейното място в азбуката.

Щом децата се научат да разпознават и назовават всички букви могат да преминат към шестте карти с розов кант. В тях задачата е да открият първия звук в думата, изобразена на картинката и да намерят неговата буква сред блокчетата с буквите. Първите 30 елемента следват последователността на буквите в азбуката.

Картите със зелен кант ще предизвикат децата да подредят последователно всички букви в думите, изобразени на картинките. Думите са подбрани от близката за децата заобикаляща ги среда.

В работните карти със син кант децата могат по един забавен и увлекателен начин да изпробват своите познания. Предложените кръстословици постепенно усложняват дидактичната задача.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Работни карти с главни букви”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани