Пясъчна табла за игра – голяма

Код: 102201

В наличност

Описание

Съдържание / материали: Таблата е с рамка от масивна букова дървесина и безопасно стъклено дъно. Комплектът включва още 1 кг фин кварцов пясък, 2 декоративни гребла и 1 приставка за изглаждане на пясъка. 

Размери: 65х50х5 см, дъно – 6 мм

Сфери на въздействие: Продуктът е създаден в съответствие с принципите на Мария Монтесори. Пясъчната табла е чудесно средство за релаксация и развиване на уменията, предшестващи писането. Идеална е за развиване на концентрацията, креативността, координацията око-ръка и основните умения за определяне на посоките ляво/дясно.

Предложения за игра: Упражнявайте рисуване с плавни движения върху пясъка. Украсявайте рисунките с различни материали като мъниста например. За допълнителен специален ефект поставете цветна хартия, фолио или светещ LED панел под стъкленото дъно на таблата и ще получите интересен фон на рисунките. Поставете кърпа под таблата, за да съберете разпиления пясък по време на игра.

Особености: Стъкленото дъно е нечупливо. За да избегнете надраскване на дъното, използвайте само фин кварцов пясък (102316).

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Пясъчна табла за игра – голяма”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани