През езерото – приказна торбичка с дървени фигурки

Код: 103261

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 3.38/month

Описание

Приказна торбичка на тема “Как да преминат петима през езерото само с една лодка?”

Съдържание: 8 части: 1 лодка, 1 крава, 1 овца, 1 прасе, 1 петел, 1 лодкар, всички от дърво, 1 езеро от плат. Доставя се в кадифена торбичка. Включена брошура с текста на историята.

Приказни торбички

Брой играчи: група

Съдържание / материали / размери: Кадифени торбички с шнур, 30х35 см, Ø основа 20 см. Съдържанието и материалите варират в различните торбички. 

Сфери на въздействие: Насърчават езиково-говорното развитие, комуникацията, разказвателните умения, социалните взаимоотношения, ранни математически умения.
 
Предложения за игра: Приказните торбички се използват от години в шведските детски градини с цел развитие на ранните езикови и социални умения. Героите и реквизитът в торбичките помагат в разказването и драматизирането на истории, приказки и песни. Те насърчават децата да преразказват историите, да пеят песните или да говорят за ежедневни ситуации. Те са отлично средство за изграждане самочувствието на децата и насърчаване на общуването. Атрактивните торбички съдържат целия необходим реквизит за разказването на дадената история. 

Внимание! Приказните торбички са предназначени само за работа под контрола на възрастен човек. Някои торбички съдържат малки части, които децата биха могли да погълнат.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “През езерото – приказна торбичка с дървени фигурки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани