Ограничител за устни – тренажор за пиене от сламка, лилав

Код: ARK351

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.47/month

Описание

Гъвкав ограничител за устни при пиене на течности със сламка. Способства за трениране на оралната мускулатура по един естествен начин. Възпрепятства бутането с език, насърчава прибирането му в устата и коригира позицията му като цяло. Освен това предпазва хапането на сламката или поставянето й прекалено навътре в устата.  

Начин на употреба: просто поставете върху сламка и пийте.Началната дължина на ограничителя е 7,6 см. След като пациентът свикне с нея, отрежете малко от накрайника. Щом като свикне с новата дължина, отреже отново. Повтаряйте това, докато дължината на накрайника стане около 2,5 см. Този процес учи пациента да поставя все по-малка част от сламката в устата си. Когато само 2,5 см от нея са в устата, течността се излива в предната част на кухината. Така приетата течност е по-лесна за придвижване към гърлото, а вероятността да предизвика кашлица или аспирация е по-малка. Късата дължина на сламката е по-полезна за развитието на оралната моторика, тъй като езикът се прибира повече, устните се затварят по-добре и напрежението в бузите е по-голямо.  

Материали: изработен в САЩ от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Ограничител за устни – тренажор за пиене от сламка, лилав”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани