Накрайник за език за масажор Z-Vibe

Код: ARK223

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.69/month

Описание

Накрайник за вибромасажор Z-Vibe. Използва се за латерализация и повдигане на езика. Инструктирайте пациента си да постави езика си в дупката на накрайника и след това внимателно насочвайте езика в желаната посока (нагоре, надолу, наляво, надясно). Освен това може да се използва като стъргалка за език (за дентална хигиена) и за повишаване на оралната сетивност. 

Материали: Изработен в САЩ от висококачествени, безопасни материали, които се използват за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Може да се мие в съдомиялна машина.

Накрайници за вибромасажор Z-Vibe

Стандартно вибромасажорът Z-Vibe се продава окомплектован с най-предпочитания накрайник Probe. Разработени са повече от 35 вида накрайници, които да задоволят различни терапевтични нужди. Използват се за тактилна стимулация и провокиране на сензорната аферентна връзка от устните, езика, венците, бузите и челюстта. Могат да се използват и за масаж на ръцете, дланите и други части на тялото. В случаи на орална отбранителност и чувствителност, започнете с гладки накрайници, а в последствие преминете на релефните. При упражнения за орална моторика най-предпочитани са накрайниците Probe, Preefer и Fine. Накрайниците лъжичка и мишка са предназначени за хранителна терапия. Повечето от накрайниците се предлагат в твърд и мек вариант. Меките се препоръчват за лица със силен рефлекс на захапване и/или чувствителност. Ако не сте сигурни какъв вариант да изберете, най-добре е да започнете с мекия (той е гъвкав и в същото време достатъчно здрав).

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Накрайник за език за масажор Z-Vibe”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани