Мини ЛЮК книжка: Първи стъпки

Код: 807563

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.47/month

Описание

Книжка с упражнения от системата Mini LUK за деца в детската градина. Упражненията стимулират визуалните възприятия и съобразителността, формират се базови компетенции. Меки корици, 29 стр, 14х26 см
Забележка: За изпълнение на упражненията е необходим Mini LUK контролер 516223 (поръчва се отделно).
Образователната система LUK
LUK=Lernen, Üben, Kontrollieren (Учене, Упражняване, Проверяване)LUK е забавна образователна развиваща система, разработена преди 50 години в Германия. За този дълъг период системата е доказала своята образователна стойност. Материалите са преведени на 20 езика и покриват сфери като аритметика, чужди езици, география и история. Тя има три разновидности, предназначени за различните възрастови групи – bambino LUK, Mini LUK, LUK.
Mini LUK
Възраст: 4–10 г. С Mini LUK децата усвояват знания от основни образователни направления от учебната програма на детските градини. С помощта на универсалния Mini LUK контролер могат да се направят всички упражнения от ситемата. Децата могат да проверят сами дали са се справили успешно. Това повишава самоувереността им и ги мотивира да продължават напред.
Как се използва Mini LUK
1. Отворете Mini LUK контролера и наредете плочките в празния капак. Сега може да видите цифрите от 1 до 12, написани върху плочките и върху дъното на контролера.
2. Вземете плочка с № 1 от контролера и започнете със стъпка 1 от упражнението в книжката.
3. Поставете плочка № 1 върху правилното квадратче на дъното на контролера. Цифрата на плочката трябва да се вижда отгоре. Продължете така, докато подредите в контролера всички 12 плочки.
4. Затворете капака на контролера, завъртете го обратно и отворете от другата страна. Ако полученият мотив е същият като този от книжката с упражнения, значи задачата е изпълнена успешно. 
5. Ако някоя плочка не съвпада, значи не сте се справили. Затворете контролера, обърнете го обратно и отворете капака отново. Сега може да проверите къде сте сбъркали и да се поправите.
6. Алгоритъмът на работа е един и същ за всички упражнения. Червените цифри на плочките отговарят на заданията от книжката, а черните – на квадратчетата от контролера.
Вариант за игра с по-малки деца
1. Отворете Mini LUK контролера и поставете книжката с упражнението, върху което ще работите, под прозрачния му капак. Вземете плочка № 1 и я поставете върху мястото от прозрачното дъно на контролера, където виждате картинката, отговаряща на стъпка 1 от упражнението.
2. Продължете по този начин, докато подредите всички плочки. Затворете капака на контролера, завъртете го обратно и отворете от другата страна. Ако полученият мотив е същият като този от книжката с упражнения, значи задачата е изпълнена успешно.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Мини ЛЮК книжка: Първи стъпки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани