MEZZO Focus 24 – компактен видео увеличител

Код: MEZF24X1

Налично за предварителни продажби

Описание

MEZZO Focus 24 е информационно и комуникационно технологично устройство за увеличаване на текстове и изображения от 2,1 до 45 пъти на реалния им размер, с което помага на хора със зрителни увреждания да компенсират загубата на зрителна острота и по този начин допринася за тяхното по-пълноценно ежедневие.

Независимо дали ще използвате MEZZO Focus 24 като компактна настолна видео лупа или като класическа система за четене, устройството визуализира кристално ясно и с висока резолюция дори изображения, увеличени на максимална степен. Широкоекранната камера увеличава материала за четене с изключително високо качество, редуциран шум и елиминирани отблясъци по повърхността на дисплея, а когато пишете на ръка – намалява сенките. LED мониторът с плосък екран има висока разделителна способност и се предлага в различни размери. MEZZO Focus 24 е с интегрирана основа със заключващ механизъм, която се движи по координатата X/Y.

Ергономичният и компактен дизайн, както и механизмът за лесно сгъване правят MEZZO Focus 24 лесен за пренасяне и удобен за използване не само у дома, но и навън.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Дисплей: LED плосък дисплей с LV HD технология за кристално ясна картина, почти пълно елиминиране на шум и намаляване на сенките при писане на ръка; дължина на дисплея – 24″ (60 см)
Резолюция на дисплея: 1920х1080 пиксела
Фокусираща камера: FullHD камера; цифрово увеличаване от 2,1 до 45 пъти
Увеличаване на документи: от 3,8 до 45 пъти
Цветови режими: пълноцветен режим + възможност за избор между няколко комбинации от изкуствени цветове
Размери: 53х22х52 см
Тегло: 10,5 кг.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “MEZZO Focus 24 – компактен видео увеличител”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани