Логопедична сонда ПроМини

Код: ARK156

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.69/month

Описание

Логопедичната сонда proMini на американската компания ARK е отличен инструмент за орално-моторна терапия и сензорна стимулация. Тя е вариант на сондата proProbe, но е предназначена за деца на възраст под 2;6 години с по-малки усти. Инструментът има правоъгълен накрайник с три различни повърхности – гладка, оребрена и релефна с малки изпъкнали полусферички. Може да се използва за сензорна стимулация на венците, небцето, бузите, езика и устните чрез потупване, погалване и прилагане на лек натиск.

При лица с висока орална чувствителност или сензорна отбранителност е най-добре да започнете с гладката страна на сондата, сред това да преминете на оребрената и накрая – на тази с малките изпъкнали сферички. Освен това може да потопите накрайника в някаква гъста храна (напр. пюре) и да използвате сондата като лъжичка в хранителна терапия. Тази техника е много подходяща в случаите, когато приучвате детето да използва лъжица или въвеждате пюрирана храна.

Накрайникът не може да се отдели от дръжката на сондата. 

Материали: Изработена в САЩ от висококачествени, безопасни материали, които се използват за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Може да се мие в съдомиялна машина. 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Логопедична сонда ПроМини”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани