Логопедичен масажор Z-Vibe – комплект с 3 накрайника

Код: ARK465-1

В наличност

Описание

Z-Vibe е професионален вибрационен орален масажор, предназначен за логопедична терапия, хранителна терапия и сензо-моторна стимулация. Използва се за тактилна стимулация, позициониране на артикулаторните органи, повишаване на оралната сетивност и тонуса, намаляване на саливацията и оралната отбранителност, тъпкането на храна в устата, непоносимостта към определени консистенции, за успокояване и самоорганизация, за подобряване на вниманието и концентрацията, при упражнения за орална моторика и много други.

Съдържание: 1 бр. масажор Z-Vibe + 3 накрайника (Probe, Preefer, Fine) в практична кутийка. Включена е батерия (внимание: това е специална батерия, която не се продава в магазините; препоръчваме купуването на резервна оттук).

Цвят на тялото на масажора: тъмно син

Материали: изработено в САЩ от висококачествени, безопасни материали, които се използват за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Дръжката е изработена от пластмаса в различни цветове. 

Размери: дължина 16,5 см, диаметър 1,3 см

Внимание! Z-Vibe не е играчка. Той е терапевтичен инструмент, предназначен за използване от професионалисти (или родители, обучени от терапевти). Съдържа малки части (включително батерия), които могат да доведат до задавяне в случай на поглъщане. Да се използва под надзора на възрастен човек!

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Логопедичен масажор Z-Vibe – комплект с 3 накрайника”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани