Ледени блокчета – настолна игра

Код: HB158674

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 3.75/month

Описание

Брой играчи: 2-4

Игра за опознаване на цветовете, развитие на стратегическото мислене и концентрация на вниманието

„Ледени блокчета” е игра с омагьосващо красиви цветове, чиято идейна концепция цели да помогне на малчуганите да развият своите сетива. Как ще стане това ли? Искрящите „камъчета” върху всеки от шестоъгълниците, цветните пръстени и точките на зарчето са предназначени да стимулират зрението; формата на плочките, както и материалът за изработка /гладко полирано дърво/ са целенасочено подбрани, за да развиват осезанието и т.н.

Най-важното е, че магическите искрящи плочки имат силно стимулиращо въздействие. С вълшебния си блясък те подтикват децата да играят и да измислят допълнителни варианти на първоначалните правила, включително и подреждане на шестоъгълниците във фигури, продиктувани от въображението им.

Според избора на определена игра се развиват и различни ключови умения. Например: разпознаване и назоваване на цветовете, способност да се осмислят правила, стратегическо мислене, умение за концентрация на вниманието. Това, както и фактът, че различните игри са подходящи за различни възрастови групи, прави играта „Ледени блокчета” особено подходящ за използване в детски ясли и градини, подготвителни и начални училища, дневни центрове и др.

Съдържание:
– 1 бр. дървена дъска-основа
– 37 бр. ледени блокчета с разноцветна среда /12 бр. червени, 12 бр. жълти и 13 бр. тюркоазени/
– 1 бр. торбичка
– 4 бр. пръстена в различни цветове
– 1 бр. цветно зарче
– инструкции на български език

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Ледени блокчета – настолна игра”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани