Лъжичка мека – накрайник за масажор Z-Vibe

Код: ARK332

В наличност

Описание

Възраст: 2,5 год. +

Накрайникът лъжичка превръща вибромасажора Z-Vibe в отлично пособие за хранителна терапия. Формата и размерът на лъжичката улесняват храненето и стимулират оралната сетивност. Проектирана е специално за малки деца – достатъчно голяма, за да побере необходимото количество храна, и достатъчно малка, за да не бъде препълнена с храна. Когато се използва с Z-Vibe, тя повишава оралната сетивност и стимулира устните, бузите, езика и челюстта. 

Тип: мек (Подходящо за лица, които имат изявена, но не агресивна склонност към лапане, хапане и дъвчене на различни предмети и/или за тези, които предпочитат по-голямо съпротивление, докато дъвчат)

Цвят: син

Материали: Изработен в САЩ от висококачествени, безопасни материали, които се използват за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Може да се мие в съдомиялна машина. 

Вариант: наличен е и релефен вариант на лъжичката

Накрайници за вибромасажор Z-Vibe

Стандартно вибромасажорът Z-Vibe се продава окомплектован с най-предпочитания накрайник Probe. Разработени са повече от 35 вида накрайници, които да задоволят различни терапевтични нужди. Използват се за тактилна стимулация и провокиране на сензорната аферентна връзка от устните, езика, венците, бузите и челюстта. Могат да се използват и за масаж на ръцете, дланите и други части на тялото. В случаи на орална отбранителност и чувствителност, започнете с гладки накрайници, а в последствие преминете на релефните. При упражнения за орална моторика най-предпочитани са накрайниците Probe, Preefer и Fine. Накрайниците лъжичка и мишка са предназначени за хранителна терапия. Повечето от накрайниците се предлагат в твърд и мек вариант. Меките се препоръчват за лица със силен рефлекс на захапване и/или чувствителност. Ако не сте сигурни какъв вариант да изберете, най-добре е да започнете с мекия (той е гъвкав и в същото време достатъчно здрав). 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Лъжичка мека – накрайник за масажор Z-Vibe”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани