Кутия с успокояващи предмети

Код: HB367768

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 9.34/month

Описание

Кутията на Феликс и Фей съдържа успокояващи предмети с изключителна визуална привлекателност и от специално подбрани материали, гарантиращи удоволствие при боравене с тях и обезпечаващи висока ефективност в постигане на крайната цел. Чрез приложените предмети децата ще се научат да разпознават какво точно изпитват в конкретния момент, да оценяват степента на интензивност на това чувство и да го регулират (самостоятелно или общувайки с други хора). По този начин малчуганите ще развият умението да контролират емоциите си и да реагират социално подходящо към заобикалящите ги.

Кутията с успокояващи предмети включва материали и инструкции как най-правилно да се използват, за да бъде реализирана поставената цел, а именно – децата да изградят и развият умението си да контролират продължителността и силата на своите емоции, както и свързаните с тях физически реакции. Комплектът ще научи децата как най-адекватно да реагират към своите неприятни усещания и как да пренасочват вниманието си от тях към други сетивни възприятия, за които са установили, че им помагат да се отпуснат и да се изпълнят с чувство за сигурност и спокойствие. Меката и прекрасна за гушкане червена панда Фей ще бъде на всяка крачка до децата, за да ги окуражава, утешава или просто да ги изслуша с най-топли приятелски чувства. Целта е, след като усвоят основните умения за регулиране на емоциите си, децата да могат да използват Кутията с успокояващи предмети самостоятелно, респективно – да контролират своите чувства без да е необходимо съдействие от странични хора.

Съдържание: 1 зар за активност с джобове за карти, 6 карти за активност, 1 дрънкалка, 1 гел подложка с текстуриран кант, 1 вълшебна пръчица с блясък, 1 кукла за ръка червена панда, 1 възглавница за гушкане, 1 играчка за пръст на зъбно колело, 1 топка с вълни, 1 клик-клак топка, 1 стрес топка

Свързани продукти

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Кутия с успокояващи предмети”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани