Китара синя – дъвкалка за бебета

Код: ARK589

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.69/month

Описание

Дъвкалката Китара е проектирана специално за децата в тяхното най-ранно развитие. Приблизително на 5-6-месечна възраст бебетата започват да лапат и дъвчат различни предмети, като по този начин тренират мускулите на устата и упражняват движенията, извършвани от устните, езика и челюстта. Тази орална стимулация е подготвителен етап, предшестващ приемането на твърди храни и продуцирането на говорни звукове. Наред с това дъвкалката Китара може да подпомогне по-лесното преминаване от пюрирана към текстурирана храна, както и да успокои напрежението във венците при поникване на зъбките. Всички части на китарата могат да се дъвчат. Дължината на рамото е съобразена с размера на детската уста, за да достигне безопасно до зоната на кътниците.
Дъвкалката е подходяща за всички бебета и особено за онези, които са свръхчувствителни или проявяват орална сензорна отбранителност.

За деца на възраст ДО 3 год. След това могат да преминат към стандартните дъвкалки. НЕ е подходяща за деца, проявяващи агресивно желание за дъвкане.

Размери: 10х6,4х1 см; дължина на рамото – 2,5 см

Материали: изработено в САЩ от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Материалът е отлят във форма без никакви дупки или пукнатини, които могат да задържат слюнка или бактерии.

Внимание! Макар че е изработена от здрави, медицински материали, дъвкалката може да се повреди. Някои потребители (особено тези със силен рефлекс на захапване) може да успеят да я повредят. Издръжливостта зависи от степента на оралните сензорни нужди и от други променливи фактори (тревожност, стрес и др.). Следете за целостта на дъвкалката и подменете с нова при белези на износване и закъсване.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Китара синя – дъвкалка за бебета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани