Интерактивен под със 100 образователни и терапевтични игри

Код: BG3120

В наличност

Описание

Интерактивният виртуален под предлага огромен набор от игри за деца от предучилищна и училищна възраст. В комплекта са включени както двигателни, така и познавателни игри и занимания от всички области на знанието. Те подпомагат процеса на учене чрез движение. Децата участват в игрите с цялото си тяло и най-вече с ръцете и краката си. Системата може да се използва за образователни и терапевтични дейности, гимнастика, изучаване на чужд език или просто за забавление.

Всяко устройство се доставя с предварително инсталирани 100 базови игри за забавление, учене и терапия. По желание могат да се закупят и допълнителни образователни и терапевтични пакети още с над 200 игри.

Проекцията на игралното поле върху пода е във формата на правоъгълник с размери 2х3 метра. Размерът му все пак зависи от височината, на която устройството е монтирано над пода. Системата е изключително лесна и интуитивна за управление чрез дистанционно.

Подходяща е за дневни центрове за деца и младежи със специални нужди, детски градини, начални училища, игрални зали и други места, където децата прекарват времето си.

Техническа информация:
Размери на проектиращия модул: 33x31x20,5 см
Тегло: 8,3 кг
Захранване: 110/230V
Вградени 2 стерео говорителя x 10W
Резолюция на изображението: 1280x800px, 16:10
Препоръчителна височина за монтаж на тавана: от 2,5 до 5 м
Гаранция на лампата: до 4000 часа
Яркост: 3200 ANSI лумена
Контраст: 13000:1

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Интерактивен под със 100 образователни и терапевтични игри”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани