И сега какво? – логопедични карти серия картини

Код: LP4640

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 1.09/month

Описание

Езикова игра с карти за свободно разказване на истории и разрешаване на проблеми. Играта НЕ е обвързана с владеенето на чужд език!

Всичко е добре, когато свършва добре!Играта съдържа 10 фантастични истории с щастлив край. Всяка история започва със забавни изображения. Децата проследяват развитието до прекъсването му от някакво драматично събитие. Те зная, че историята ще приключи благополучно, но още не знаят как ще се стигне до щастливия край. Те търсят оригинални решения за излизане от ситуацията. Накрая сравняват своето предложение с предварително зададеното.

Как се играе?
Първо изберете една история. Номерацията върху гърба на картите ще ви помогне лесно да намерите седемте карти, които принадлежат на една история. Поставете картите с лицето надолу в правилния ред. Първо обърнете карти 1, 2 и 3 и опишете какво се случва на тях. След това обърнете карта номер 5. Тя ще ви покаже как завършва историята. Помислете и предложете различни варианти как да стигнете до този момент. След като сте предложили изход от ситуацията, обърнете картите с номера 4А, 4В и 4С. Сравнете вашите идеи със стъпките, показани на картите, и решете заедно кое е най-оригиналното или логично предложение.

Съдържание: 72 големи карти (79х120 мм)

Сфери на въздействие:

поражда въпроси и предизвиква любопитството;

насърчава търсенето на креативни решения;

провокира мисленето и насърчава дискусиите;

красиви изображения с много детайли;

подходяща за работа в група.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “И сега какво? – логопедични карти серия картини”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани