Гимнастическа пейка 2 м

Код: ST1218406

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 34.85/month

Описание

Гимнастическата пейка е универсално и много популярно спортно оборудване. В заниманията с деца тя може да се използва за трениране на баланса и координацията, а тренировките за възрастни пък – за различни загряващи упражнения.
Настоящият модел е подходящата за всеки, който цени качеството и издръжливостта на гимнастическите уреди. Седалката на пейката и гредата са изработени от специална масивна иглолистна дървесина. Здравите крака, изработени от мултиплексно дърво, и 4-те предпазителя против хлъзгане гарантират, че пейката стои стабилно и защитава пода на залата. Заоблените ръбове предлагат допълнителна безопасност по време на спорт. Повърхността на гимнастичната пейка е покрита с екологично чиста, особено издръжлива боя.
Изключително многофункционална: С помощта на закрепващата планка дървената пейка може да бъде закрепена към хоризонтални пръти, гимнастически скрин или шведска стена.

Размери:
Дължина на седалката – 200 см
Ширина на плота: 28 см
Височина: 35 см
Размери на планката за окачване (ШхВ): 17,5х4 см
Размери на гредата (ШхВ): 10х6 см
Товароносимост: до 200 кг

Направете вашата пейка мобилна:
Искате ли пейката да бъде мобилна и лесна за преместване дори и от малки спортисти? Поръчайте допълнително практичните колела за лесно транспортиране. Можете да ги монтирате към пейката по всяко време.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Гимнастическа пейка 2 м”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани