Детски дървени кубчета с наклон

Код: 103435

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 9.22/month

Описание

Наклонените кубчета съчетават в себе си игра и строителство, което е едно ново и различно предизвикателство за децата. Те едновременно се забавляват и развиват пространственото си мислене, уменията за планиране, концентрацията и фината моторика. Освен това изпитват на практика законите на статиката и гравитацията. Две от страните на кубчетата са покрити с кадифе, което предлага и допълнителна сензорна стимулация. 

Предложения за игра: Формите на кубчетата и различните цветове на кадифените повърхности предлагат много вариации на играта като например “Бързо подреждане”, “Кой е последен?” и т.н. Цветното зарче внася разнообразие и състезателен характер в играта. Цветните повърхности могат да бъдат подредени в редове на принципа на доминото.

Брой играчи: 1-5 

Съдържание / материали: 40 строителни кубчета (8 куба, 8 трапеца, 8 успоредника, 8 куба с един наклон, 8 криви куба), изработени от масивна лакирана дървесина, като две от страните на кубчетата са покрити с кадифе в различни цветове; 1 зарче с цветове. Опаковка – памучна торбичка. 

Размери на кубчетата: 4,5х4,5–6 см 

Свързани продукти

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Детски дървени кубчета с наклон”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани