Детски акрилен строител ЛУМИ – цветен микс 2

Код: 103164

Налично за предварителни продажби

Купи сtbi bank logo
48 for 6.22/month

Описание

Съдържание: 28 полупрозрачни строителни блокчета (стълб, арка, диагонално разделена плочка, пресечен конус, правоъгълно блокче, плочка) в синьо, жълто, розово и лилаво и 4 прозрачни бели основи. Доставя се в картонена кутия с прозрачен капак (20,8×20,8×2,4 см).

Полупрозрачни строителни блокчета ЛУМИ:

Прозрачността на цветовете зависи от разпространението на светлината, нейната сила и източник (естествена или изкуствена), от околния фон и повърхността на основата. Цветните ефекти зависят от избора на строителни блокчета и от начинът, по който светлината се отразява в тях. Тухличките ЛУМИ са напълно съвместими с останалите ни типове строители. Заедно с тях децата могат да създават неповторими и вълнуващи архитектурни форми. 

Предложения за игра:

* Използвайте полупрозрачните строителни блокчета ЛУМИ в близост до прозорец, за да се възползвате от естествената светлина, която ще минава през тях!

* Използвайте блокчетата ЛУМИ в комбинация с класическите дървени тухлички и тези с вградени ‘скъпоценни’ камъни, за да направите приказен замък или вълшебен пейзаж!

* Вижте как отраженията в огледалото превръщат сградите в красиви дворци! Погледнете сградите отвътре с помощта на огледалните основи!

* Превърнете кутията с полупрозрачно сатинирано дъно в малка светеща маса, като поставите вътре фенерче или друг източник на светлина! Обърнете кутията с дъното нагоре и построете своята сграда отгоре! Светлината, идваща отвътре, ще създаде допълнителни нови ефекти, цветовете ще се слеят един с друг и ще облеят сградата в нова светлина. 

* Използвайте полупрозрачните бели блокчета, за да създадете чудновати зимни и ледени пейзажи и скулптури, иглута, дворци за ледени принцеси и снежни крале!

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Детски акрилен строител ЛУМИ – цветен микс 2”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани