Гъсенички и кулички – дървена игра за нанизване

Код: 103323

В наличност

Описание

Брой играчи: 1-8
Съдържание / материал / размери: 36 дървени елемента за нанизване (5х3 см); 16 карти с модели за нанизване / подреждане;  4 поставки за подреждане (височина 11,5 см); 4 шнура за нанизване с дървени завършващи елементи (дължина 28 см); листовка с инструкции. Всички дървени елементи са изработени от масив бук. Играта се доставя в дървена кутия с пластмасов плъзгащ се капак (33х25х8,5 см).

Сфери на въздействие: Играта ‘Гъсенички и кулички’ е идеална за развитие на фината моторика и особено тази на малките детски ръчички. Децата ще се влюбят в нанизването и подреждането на искрящите цветни мъниста. Тази дейност им помага да разпознават и сортират цветовете. Скоро децата ще напреднат и ще започнат да правят (и разпознават) редици и поредици. ‘Гъсенички и кулички’ подобрява концентрацията, координацията око-ръка и помага за развитие на визуалното възприятие.

Предложения за игра: ‘Гъсенички и кулички’ може да се играе по различни начини. Децата могат да нанизват цветните мъниста, за да направят ‘гъсеници’ или ‘кули’. Мънистата могат да се подреждат в произволен ред или да бъдат сортирани по цвят. В тази версия на играта съседните мъниста трябва да са с един и същи цвят, т.е. краищата трябва да съвпадат както е при доминото например.

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Гъсенички и кулички – дървена игра за нанизване”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани