Изследователска везна – дървена играчка

Код: 102752

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 10.94/month

Описание

Коркът по-лек ли е от дървото? Камъкът по-тежък ли е от порцелана? Какъв е восъкът на допир, а стиропорът? Как мирише филцът и как – гумата? 12 топки с еднакъв размер, идеален за малки ръце. Децата ще харесат топките и изследването на различните им свойства. Играта с тях е чудесен начин за обогатяване на речника. Освен това децата обичат да правят научни експерименти, като например определяне теглото на отделните топки.

Предложения за игра: Детето трябва да вземе топката и да опита да познае теглото й, преди да я постави върху везната. Всяко рамо на везната има по 3 вдлъбнатини, в които се поставят топките. Като променя разположението им, детето провежда свои собствени експерименти. 

Съдържание / материали / размери:  Здрава везна от букова дървесина с лаково покритие. Дължина 50 см, височина 12 см. 12 топки с диаметър 4 см, изработени от стиропор, восък, камък, гума, корк, хартия, бук, липа, вълнен помпон, филц и порцелан. Доставя се в дървена кутия с размери 27х10,5х5,5 см и плъзгащ се капак от плексиглас. 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Изследователска везна – дървена играчка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани