Бутилка улесняваща пиенето Cip-Kup

Код: ARK559

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 1.41/month

Описание

Бутилката Cip-Kup улеснява пиенето за начинаещи и / или хора с орално-моторни затруднения. Тя разполага с уникална клапа, която контролира потока на течността. След всмукване течността остава в сламката, а не изтича обратно в бутилката. За целта просто стиснете бутилката, докато течността се качи до необходимата височина в сламката, и освободете. Течността ще остане в сламката и така ще се намали усилието при пиене. Бутилката е подходяща за хора, които са склонни да аспирират поетата течност или имат трудности със започването и поддържане на засмукването.

При доставка отворът на клапата е настроен на средно ниво, подходящо за потребители, които са склонни да аспирират твърде голямото количество течност, поетото с една глътка. Клапата може да бъде леко подрязана, с което да се увеличи потокът на течността и да се намалят усилията за пиене. Регулирайте потока, като отрежете с ножица част от заострената част на клапата.

Съдържание: 1 бутилка с въртяща се капачка, 10 стандартни сламки за пиене, 1 гъвкава сламка (за многократна употреба), 1 клапа, 1 ограничител за устни

Материали: изработено от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Бутилката е произведена в Германия, а всички останали части – в САЩ.

Размери на бутилката: 6,4х6,4х13 см

• Може да се мие в съдомиялна
• Не се препоръчва за газирани напитки
• Препоръчва се за течности като вода, мляко, сок без пулп и подобни.
• Съвместимо със стандартни сламки за пиене с диаметър 0,64 см.

Внимание! Съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати. Да се използва под наблюдение!

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Бутилка улесняваща пиенето Cip-Kup”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани