Байт Тюб релефна мека – терапевтична дъвкалка

Код: ARK606

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.78/month

Описание

Дъвкалката Bite Tube е с различен диаметър на всеки край и е куха по цялата дължина отвътре. Може да се използва и като тренажор за подобряване стабилността и мобилността на долната челюст. Двата различни диаметъра на тръбичката позволяват да се тренира с различни височини на челюстния ъгъл. Кухата тръба осигурява по-малко съпротивление от плътните дъвкалки. Това я прави изключително подходяща за стартов инструмент при хора с много ограничена сила на челюстта. В кухината може да се слага и пюрирана храна.
Размери: дължина 13 см, диаметър – 1,3 и 0,95 см
Забележка: Ако търсите издръжлива дъвкалка при силно изразена сензорна нужда и по-агресивно дъвкане, препоръчваме да изберете плътна, а не куха дъвкалка.
Материали: Изработено в САЩ от висококачествени, безопасни материали, които се използват за медицински изделия. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс. Може да се мие в съдомиялна.
Внимание! Макар че е изработена от здрави, медицински материали, дъвкалката може да се повреди. Някои потребители (особено тези със силен рефлекс на захапване) може да успеят да я повредят. Издръжливостта зависи от степента на оралните сензорни нужди и от други променливи фактори (тревожност, стрес и др.). Следете за целостта на дъвкалката и подменете с нова при белези на износване и закъсване. 

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Байт Тюб релефна мека – терапевтична дъвкалка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани