Свирка флейта ARK – синьозелена

Код: ARK611

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 0.47/month

Описание

Свирка флейта ARK – синьозелена

“Свирка флейта ARK – синьозелена” е лесна за използване и изисква минимални дихателни усилия за възпроизвеждане на звук. Отличава се с тънък и плосък мундщук за упражняване на устните, плоска долна част за стабилно поставяне върху устните и широко цилиндрично тяло, което е лесно за почистване.
Тази устойчива на продължителна употреба, висококачествена свирка флейта е отлично допълнение при провеждането на орално-моторна и артикулационна терапия, не само заради положителния ефект от използването й, но и заради предоставянето на обратна слухова връзка, която помага на потребителя да бъде активно ангажиран и повишава мотивацията му.

Различните видове свирки са традиционни инструменти за всяка орално-моторна и артикулационна терапия, тъй като подобряват функциите на челюстта, устните и езика. Те са безценен помощник в процеса на изграждане на орално-моторни умения (например затваряне на устните, прибиране на езика и издуване на бузите), както и на дихателни умения (например контрол на дишането и произвеждане на продължителна издишна струя въздух).

Материали на “Свирка флейта ARK – синьозелена”: изработено в САЩ от висококачествен, безопасен материал, които се използва за медицински инструменти. Без съдържание на олово, фталати, ПВЦ, бисфенол А или латекс.
Размери:
на тялото: дължина – 14,6 см, диаметър – 1,9 см
на мундщука: дължина – 0,64 см, широчина – 1,6 см
Почистване: позволява слагане в съдомиялна машина (без цикъл на сушене или добавена топлина)
Съдържание: 1 бр. свирка флейта

Важно! “Свирка флейта ARK – синьозелена” трябва да се използва под наблюдение от възрастно лице през цялото време!

Можете да харесате още: Свирка флейта ARK – розова

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Свирка флейта ARK – синьозелена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани