Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя

Код: ARK615

В наличност

Купи сtbi bank logo
48 for 1.88/month

Описание

Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя

“Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя” са много ефективен начин за стимулиране на орално-моторните умения. Използването им по естествен път тренира мускулите на устата, насърчавайки прибирането на езика и затварянето на устните. Също така пречат на потребителя да изтласка езика си напред, да захапе голяма част от сламката с идеята за повече стабилност или да постави сламката твърде навътре в устата си.
“Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя” се предлагат в три различни дължини и степени на трудност за привикване – приблизително 2,74 см (жълт цвят, най-лесен), 1,92 см (син цвят, средно лесен) и 0,64 см (тюркоазен, труден).

Препоръчително е използването на ограничителите да започне с жълтия на цвят, който е с най-голяма дължина. След като се свикне с него, да се премине към синия тренажор, който е със средна дължина. И една накрая да се използва тюркоазения тренажор с най-малка дължина. Следването на тази йерархична последователност ще приучи потребителя да поставя все по-малка част от сламката в устата си – когато са захапани само 0,64 см от нея, течността ще попадне в предната част на устата, а там е много по-лесно да се контролира и съответно вероятността от предизвикване на кашлица или аспирация е минимализирана. Колкото е по-къса дължината на тренажора, толкова по-добра и ефективна ще е  орално-моторната тренировка, тъй като езикът ще се прибира повече, устните ще се уплътняват по-добре, а бузите ще имат повече напрежение.

В “Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя” са включени и тренажори с формата на устни и във вид на мустаци – те са със същата дължина и степен на трудност  като жълтия тренажор, но са със закачлив дизайн, целящ да ангажира детското внимание и да донесе усмивки и забавление!

Всеки от тренажорите за устни в комплекта е подходящ за поставяне на стандартни сламки за пиене (с диаметър приблизително 0,64 см).

Съдържание на “Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя”: 1 жълт тренажор, 1 син тренажор, 1 тюркоазен тренажор, 1 тренажор с форма на устни, 1 тренажор във вид на мустаци. Цветовете могат да варират.

Материали:
– Медицински тествани материали, които са напълно безопасни да влизат в контакт с храна.
– Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

Произход: САЩ

Важно! Чаши и сламки не са включени в комплекта и трябва да се закупят отделно!
Внимание! Използването на ограничителите за устни трябва да се контролира през цялото време!

Можете да харесате още: Ограничител за устни – тренажор за пиене от сламка, лилав и Тренажор за отхапване на правилно количество храна

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Тренажори за пиене от сламка ARK, комплект 5 броя”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани