Дървен пъзел “Хуманико емоции”

Код: 560879

Неналичен, но достъпен за предварителни продажби.

Купи сtbi bank logo
48 for 2.19/month

Описание

Заниманията с дървен пъзел „Хуманико Емоции“ ще стимулират у детето умение за разпознаване и разбиране на различни чувства (страх, тъга, гняв, изненада и щастие), ще развият езиковите, комуникативните и социалните му умения, ще насърчат себевъзприятието му и склонността да споделя. Правилното подреждане на елементите ще усъвършенства фината му моторика и координацията око-ръка.
При децата изпитването на емоции често е в пъти по-интензивно в сравнение с възрастните. Затова е много важно те да се научат да ги разпознават, осъзнават, изразяват и да се справят с тях по здравословен начин. Използвайте изобразените върху пъзела мотиви като повод за провеждане на разговори с детето за това какво изпитва, как се чувства!
Детският пъзел е изработен от висококачествени материали, дизайнерски е решен с артистични картинки в атрактивна цветова гама и се доставя в компактна дървена кутия за лесно съхранение.
Времето за игра не е само забавление – то е и учене! Подарете на детето този забавен пъзел и му дайте възможност да трупа ценни познания и умения, докато се забавлява!

Съдържание: 30 части
Материал: брезов шперплат
Опаковка: дървена кутия с размери 18х18 см

Мнения от клиенти

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Дървен пъзел “Хуманико емоции””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Поседно разгледани