Поръчки, плащане, доставка

1. Конфиденциалност на данните

Фирмата гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

2. Съгласие за покупка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и фирмата започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки и натискане на бутона "изпрати".

3. Отказ и връщане на продукт

Право на отказ от договор, сключен от разстояние (по имейл / телефон)

В качеството Ви на потребител Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 /четиринадесет/ календарни дни, считано от датата на получаване на продукта.

Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали продукта по предназначение, или в случай, че сте разпечатали продукта и той не може да бъде върнат поради здравни / хигиенни съображения, както и в останалите случаи по чл. 57 от ЗЗП.

4. Цени

Всички цени на продукти в онлайн магазина са в български лева (BGN) и с включен ДДС.

5. Наличност

В случай, че някой от продуктите в онлайн магазина не е в наличност, той може да бъде доставен по предварителна заявка на info@specialnite-deca.bg или на тел. 0882 700 306. Моля, свържете се с нас за повече информация.

6. Плащане

  • С наложен платеж при получаване на пратката от куриера.
  • С банков превод – свържете се с нас за необходимите банкови реквизити.
  • С банкова карта – приемаме плащания чрез Виртуален ПОС на FiBank, с VISA и MasterCard.
  • В брой – при получаване на стоката от офиса на фирмата.

Сигурността на плащането чрез Виртуален ПОС е гарантирана! Приемат се кредитни/дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

При плащане чрез Виртуален ПОС ще бъдете таксувани сумата на поръчката в BGN валута. Ако Вашата карта е във валута различна от BGN, то разликите от закръгления при превалутиране са за сметка на платеца/картодържателя. В зависимост от типа и параметрите на Вашата карта е възможно да Ви бъде поискано въвеждане на допълнителна статична 3D парола за потвърждение на онлайн плащанията чрез SMS.

7. Възстановяване на суми

В случай, че плащането е направено с банков превод или банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по сметката / картата, с която е направено плащането в срок от 7 дни. Сумите се възстановяват в български лева (BGN) и разликите от закръгления при превалутиране, ако Вашат карта/сметка е във валута различна от BGN, са за сметка на платеца/картодържателя.

В случай, че плащането е направено с наложен платеж или пощенски паричен превод, възстановяването на суми се извършва чрез пощенски паричен превод или банков превод на името на получателя на върнатата стока в срок от 7 дни.

В случай, че плащането е направено в брой, възстановяването на суми се извършва в брой в същия ден или с банков превод на името на получателя на върнатата стока в срок от 7 дни.

8. Доставки

Доставката на стоки, закупени през онлайн магазина, се осъществява посредством куриерски услуги. Стойността на доставката не е включена в посочените на уебсайта цени на продуктите. Тя се калкулира допълнително и зависи от теглото или обема на съответния артикул. Куриерските фирми, с които работим са Еконт Експрес ООД, Спиди АД и Транспрес Деливъри ЕООД.

При отказ за получаване или връщане на пратка стойността на куриерската услуга е за сметка на получателя.

Последна актуализация: 9 ноември 2021г.