За нас

БЛАНИКО е семейна фирма. Основната ни сфера на дейност е търговията с развиващи играчки, образователни игри, терапевтични и арт материали. Основният ни бизнес партньор е немската компания Dusyma Kindergartenbedarf GmbH. Тя е най-големият доставчик на оборудване и обзавеждане за детски градини в Германия и Австрия и изнася продукция за повече от 50 държави в света, включително България.

Продуктите, които предлагаме в нашия онлайн магазин, са много внимателно подбрани. Те са селекция от каталозите на най-добрите производители в света и в България. Качествата на материалите и изработката им отговарят на европейските стандарти за безопасност и са гарантирани със съответните сертификати. И това не е всичко. Голяма част от артикулите са „тествани“ от собствените ни деца или са доказали ефективността си в логопедичната практика на управителя ни.

Друга област, в която се развиваме и вече имаме сериозен опит, е проектирането и оборудването на зали за сензорна интеграция и за сензорна стимулация. Макар и тази сфера да е още нова за България, все повече институции и терапевтични центрове решават да инвестират в необходимото оборудване, за да предлагат по-широк спектър от услуги.

Провеждането на обучения за специалисти, консултирането и споделянето на опит също е неизменна част от нашата дейност. В партньорство със Светлана Картунова (логопед, SIAT-elements, IBCLC) от Обединена терапевтична практика „Детски истории“ в София организираме поредица от обучителни тренинги. По време на събитията, наред с придобиването на теоретични познания и практически умения по дадена тема, участниците могат тестват и различни продукти от нашия каталог.

logo_mail_Blaniko.jpg /200x158/ Данни на фирмата:
Име: „Бланико” ООД
Адрес: Кюстендил 2500
ул. „19-ти февруари” № 3
МОЛ: Благослава Банчева
ЕИК: 202168867
ИН по ДДС: BG202168867

web: www.specialnite-deca.bg
email: info@specialnite-deca.bg
тел.: 0882 700 306